raionul Floreşti, Moldova
www.rusnac.md
De ce noi?
Noi oferim produse de inalta calitate si servicii excelente, la un competitiv si rezonabil pret.
Orele de lucru
Luni Inchis
Marti Inchis
Miercuri Inchis
Joi Inchis
Vineri Inchis
Simbata Inchis
Duminica Inchis
Rusnac-Moldaqua S.R.L.
Noutatea companiei
Gura Căinarului este câştigătoarea concursului naţional „Marca Comerciala 2
Telefon: 373-250-40000,40001
Adresa: s. Gura Cainarului, raionul Floreşti, Moldova
Vizualizari: 3169
Detalii
Producătorul apei minerale „Gura Căinarului”, compania Rusnac-MoldAqua este singura care la concursul „Marca Comercială a anului - 2010” s-a învrednicit de premii la 3 nominalizări: „Marca Comercială Responsabilă Social”, „Aprecierea Consumatorilor” şi „Debutul Anului”.

Ediţia a VIII-a a concursului naţional „Marca Comercială a anului - 2010” şi-a desemnat câştigătorii, pe 3 februarie 2011, în cadrul expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova”. La ceremonia de decernare au fost prezenţi oficiali de rang înalt ai conducerii, reprezentanţi ai corpului diplomatic, reprezentaţi ai organizaţiilor şi proiectelor de susţinere a businessului şi jurnalişti. În total, la concurs au participat 86 de proiecte ale 69 de companii care au concurat la 7 nominaţii şi 16 categorii.

Grand Prix-ul nominalizării „Marca Comercială Responsabilă Social” i-a fost înmânat brandului Gura Căinarului de către Prim Ministrul Republicii Moldova Vlad Filat. Premiul a fost acordat pentru merite în popularizarea responsabilităţii sociale a businessului pe teritoriul ţării. Primul Ministru a felicitat compania câştigătoare, subliniind amploarea ei şi şi-a exprimat dorinţele pentru mai multe premii în anii viitori.

În cadrul sondajului desfăşurat la nordul, sudul şi centrul ţării, consumatorii au ales apa naturală Gura Căinarului, căreia i-a fost oferită Medalia de Aur „Patrimoniul Republicii” la categoria „Aprecierea Consumatorului”. Consumatorii au votat pentru Gura Căinarului ca fiind cea mai populară şi bine cunoscută marcă. Această distincţie este oferită mărcilor comerciale care acumulează cel mai mare punctaj atât la criteriul de popularitate, cât şi la cel de preferinţe ale consumatorilor.

„Aprecierea consumatorilor este cea mai obiectivă notă şi răsplată pentru munca noastră” a menţionat Danil Balaban, director de marketing al companiei Rusnac-MoldAqua. „Am reuşit să obţinem înalta distincţie datorită muncii orientate pe creşterea permanentă a calităţii produselor noastre.”

Ministrul Economiei Valeriu Lazăr a înmânat marele premiu - „Mercuriul de Aur" la nominalizarea „Debutul Anului” brandului OM pentru cea mai bună lansare a mărcii comerciale pe piaţa locală. Apa potabilă OM a intrat în preferinţele consumatorilor în mai puţin de un an.

Obţinerea premiilor în cadrul nominalizărilor concursului “Marca Comercială a anului 2010” constituie un eveniment important pentru brandul Gura Căinarului. “Premiile şi medaliile obţinute ani la rând la concursurile naţionale şi internaţionale sunt o demonstraţie evidentă a calităţii înalte a produselor noastre” – a declarat directorul de marketing al companiei Rusnac-MoldAqua, Danil Balaban. “Datorită procesului continuu de modernizare şi a dorinţei de a excela nu numai pe piaţa din Moldova dar şi pe cea internaţională, compania noastră este lider pe piaţa băuturilor răcoritoare şi model la nivelul implementării noilor tehnologii în procesul de producţie şi de management”.

Notă: Marca comercială Gura Căinarului s-a numărat printre câştigătorii concursului „Marca Comercială a Anului” mai mulţi ani la rând.

Sistemul de management al companiei Rusnac-MoldAqua, construit şi certificat în conformitate cu cerinţele sistemului mondial FSSC 22000:2010, permite producerea conform standardelor internaţionale de nivel înalt de calitate şi inofensivitate alimentară.
Noutati
Imagini
Descrierea
Producătorul de apă minerală „Gura Căinarului” – compania „Rusnac-MoldAqua” – s-a învrednicit de Premiul de Stat pentru realizări în domeni...
3218 vizualizari
În Chişinău, a avut loc prezentarea calendarului Aqualife. Publicului i-au fost prezentate 12 fete, care au câştigat dreptul de a reprezenta 12 luni...
2526 vizualizari
Duminică, 23 mai 2010, a avut loc cea de-a VIII-a ediţie a sărbătoarii „Abracadabra”, care şi-a adunat oaspeţii, de la mic la mare, în incinta...
2498 vizualizari
Compania Rusnac-MoldAqua a obţinut un nou certificat ce se conformează celui mai recent standard al calităţii şi siguranţei! Producătorului lider...
3121 vizualizari


Rusnac-Moldaqua S.R.L.