raionul Floreşti, Moldova
www.rusnac.md
De ce noi?
Noi oferim produse de inalta calitate si servicii excelente, la un competitiv si rezonabil pret.
Orele de lucru
Luni Inchis
Marti Inchis
Miercuri Inchis
Joi Inchis
Vineri Inchis
Simbata Inchis
Duminica Inchis
Rusnac-Moldaqua S.R.L.
Noutatea companiei
“Gura Căinarului” a fost decorata cu Premiul de Stat pentru realizări în domeniu
Telefon: 373-250-40000,40001
Adresa: s. Gura Cainarului, raionul Floreşti, Moldova
Vizualizari: 3217
Detalii
Producătorul de apă minerală „Gura Căinarului” – compania „Rusnac-MoldAqua” – s-a învrednicit de Premiul de Stat pentru realizări în domeniul calităţii pentru anul 2009, care se decernează anual de către Guvernul Republicii Moldova. Premiul de Stat pentru realizări în domeniul calităţii reprezintă o distincţie supremă de care în prezent se pot învrednici doar organizaţii cu poziţie de lider pe piaţă. Compania Rusnac-MoldAqua a devenit prima deţinătoare a acestui premiu de onoare printre producătorii de apă minerală.

Premiul de Stat al Guvernului Republicii Moldova pentru realizări în domeniul calităţii i-a fost înmânat conducerii „Rusnac-MoldAqua” de către prim-ministrul, Vlad Fialt, în cadrul unei ceremonii festive ce a avut loc pe 28 mai, în contextul Forumului Internaţional al Întreprinderilor Mici şi Medii. Prim-ministrul i-a salutat pe învingătorii concursului, remarcând că obţinerea Premiului de Stat pentru realizări în domeniul calităţii confirmă faptul că întreprinderea premiată se axează în activitatea sa primordial pe calitatea produselor, îndemnându-i pe toţi producătorii autohtoni să le urmeze exemplu companiilor care au obţinut premiul în cauză. Vlad Filat le-a urat învingătorilor succese în continuare şi noi realizări pe tărâmul sporirii calităţii producţiei în interesele consumatorilor.

Distincţia i-a fost conferită companiei Rusnac-MoldAqua pentru realizări remarcabile obţinute în domeniul calităţii producţiei sale, asigurarea inofensivităţii acesteia, precum şi pentru implementarea unor metode eficiente de gestionare a calităţii, a tehnologiilor avansate, pentru promovarea produselor competitive pe pieţele externe.

Premiul decernat companiei „Rusnac-MoldAqua” a constituit o dovadă în plus a faptului că întreprinderea aplică şi menţine în mod consecvent calitatea maximă a produsului pe tot parcursul ciclului de producţie. Acest fapt vine să confirme şi multiplele distincţii acordate companiei în cadrul mai multor concursuri naţionale şi internaţionale. În 2009, Gura Căinarului a obţinut Grand Prix la Expoziţia World Food Ukraine, în 2008 a devenit laureat al mai multor concursuri prestigioase: trei internaţionale (ALСO+SOFT 2008 (Kiev) şi World Food Ukraine (Kiev)) şi două naţionale („Mercurul de Aur” şi „Marca Comercială a Anului”). Cercetările efectuate în ultimii câţiva ani demonstrează că „Gura Căinarului” este cea mai recunoscută marcă a apei minerale din Republica Moldova – gradul de cunoaştere a „Gura Căinarului” depăşeşte 92 la sută.

Izvoarele din localitatea Gura Căinarului din care se produce apa minerală cu aceeaşi denumire sunt cunoscute de mai bine de 130 de ani şi se află la o adâncime de aproape 120 de metri. Întreprinderea utilizează în procesul de producere cele mai avansate tehnologii şi metode de control al calităţii apei. „Rusnac-MoldAqua” este singurul producător de ape minerale şi băuturi răcoritoare din Republica Moldova certificat în conformitate cu cea mai rigidă şi universală sistema a securităţii calităţii ISO 22000:2005. Pentru menţinerea componenţei naturale unice a apei minerale şi excluderea impactului factorilor externi asupra apei în decursul procesului de producţie „Rusnac-MoldAqua” utilizează cel mai modern şi avansat echipament al liderului mondial în acest domeniu – compania germană Krones. Acest fapt permite păstrarea în fiecare sticlă a caracterului unic al apei de izvor „Gura Căinarului”, fără a interveni în componenţa naturală a acesteia.

Premiul de Stat al Guvernului Republicii Moldova pentru realizări în domeniul calităţii confirmă misiunea companiei „Rusnac-MoldAqua” – de a fi lider incontestabil în fabricarea produselor ecologice de cea mai înaltă calitate, implementând soluţii inovatoare, cu grijă faţă de mediul ambiant şi faţă de sănătatea umană.
Noutati
Imagini
Descrierea
În Chişinău, a avut loc prezentarea calendarului Aqualife. Publicului i-au fost prezentate 12 fete, care au câştigat dreptul de a reprezenta 12 luni...
2526 vizualizari
Duminică, 23 mai 2010, a avut loc cea de-a VIII-a ediţie a sărbătoarii „Abracadabra”, care şi-a adunat oaspeţii, de la mic la mare, în incinta...
2498 vizualizari
Compania Rusnac-MoldAqua a obţinut un nou certificat ce se conformează celui mai recent standard al calităţii şi siguranţei! Producătorului lider...
3121 vizualizari
Producătorul apei minerale „Gura Căinarului”, compania Rusnac-MoldAqua este singura care la concursul „Marca Comercială a anului - 2010” s-...
3169 vizualizari


Rusnac-Moldaqua S.R.L.